PROF. DR. GONCA TELLİ HOCAMIZA ENGELSİZ YÜREK ÖDÜLÜ

25/12/2017 15:47

PROF. DR. GONCA TELLİ HOCAMIZA ENGELSİZ YÜREK ÖDÜLÜ

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde engelsiz yaşam için bilişim uygulamalarının tüm boyutlarıyla tartışıldığı ve KKTC’de engelsiz yaşam farkındalığının en önemli etkinliklerinden biri olan “Engelsiz Bilişim Günleri”nin beşincisi Yakın Doğu Üniversitesinde gerçekleştirildi.

Etkinliğe katkı veren kurum, kuruluş, yerel yönetim ve sivil toplum örgütleri temsilcilerine “Engelsiz Yürek” ödülleri, verildi. Bu çerçevede İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi ve aynı zamanda TC Engelsiz Bilişim Platformu İstanbul Temsilcisi olan Prof. Dr. Gonca Telli hocamıza da “Engelsiz Yürek” ödülü takdim edildi.

Engelsiz Yürek ödülü ayrıca KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın eşi Meral Akıncı, YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Akile Büke, Ayhan Barış (Turkcell), Milli Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim ve Dış İlişkiler Müdürü Ziya Öztürkler, Aydan Başkurt (Çalışma Bakanlığı), Ümit Özkıran (Sağlık Bakanlığı), Şifa Soğukpınar (Ulaştırma Bakanlığı) Mustafa Köprülü (Turizm Bakanlığı), KKTC Engelsiz Bilişim Platformu kurucuları Dr. Hakan Dinçyürek, Bora Tüccaroğlu, Nihat Yılmaz, Orkun Bozkurt Lisani Deniz; TC Engelsiz Bilişim Platformundan  Yrd. Doç. Dr. Mustafa Özhan Kalaç, Berat Çelik, Adem Kuyumcu,  KKTC Engelliler  Okul yöneticileri Soner Öyken, Emirali Evcimen, Esma İneci, Havva Öztenay, Lefkoşa Türk Belediyesi temsilcisi Çelen Çağansoy; dernek ve vakıfların yöneticileri Günay Kibrit, Ömer Suay, Bahire Coşkuner Doğru ve Melek Çaluda’ya verildi.

İlgili haber linki https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6350983656529547264/ görülebilir.