BOĞAZİÇİ INNOVATION CAMP'DE İNOVATİF GENÇLER OLARAK TEK BİR ÇATI ALTINDA TOPLANIP YARIŞABİLİRSİNİZ

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Ekonomi Kulübü’nde Girişimcilik ve İnovasyon Alt Kurulu Koordinatörü Fatih Gözükara, bu sene Türkiye’nin ilk ve tek sanal inovasyon kampı Boğaziçi Innovation Camp’ı düzenliyor. Bir yarışma şeklinde ve Türkiye’deki tüm üniversite öğrencilerine açık olarak gerçekleşecek olan Boğaziçi Innovation Camp’de katılımcılar kendilerine verilmiş olan inovasyona açık 3 ürün/madde üzerinden belirli adımları tamamlayarak yenilikçi projeler geliştirmeye çalışacaklar. Tüm süreçlerin online olarak gerçekleşeceği yarışmada katılımcılar 27 Nisan tarihine kadar istedikleri zaman, istedikleri yerden projelerini başlatabilecek, gerektiğinde ara verip kaldığı yerden devam edebilecek ve projelerini bitirebilecekler. Büyük ödülün İsviçre Seyahati ve dünyanın en büyük bilim şirketlerinden DuPont’un Meyrin (Cenevre) İnovasyon Merkezi Ziyareti olacağı Boğaziçi Innovation Camp’e katılım tek kişi ya da ikişer kişilik ekipler halinde gerçekleştirilebilecek.

Tüm Türkiye’deki inovatif gençler olarak tek bir çatı altında toplanıp yarıştığımız Boğaziçi Innovation Camp’de sizin öğrencilerinizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Davetimizi öğrenci arkadaşlarımıza ulaştırabilir misiniz?

Detaylı bilgi ve başvuru için: http://innocamp.buik.net/

(Katılımcılar başvurunun hemen ardından mail yoluyla yarışmanın gerçekleşeceği, projelerin oluşturulacağı ve verilmiş olan 3 ürün/madde ile ilgili özelliklerin detaylı bir şekilde anlatıldığı video ve belgelerin bulunduğu platforma yönlendirileceklerdir.)

Düzenleyen:

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Ekonomi Kulübü ve Girişimcilik ve İnovasyon Alt Kurulu Koordinatörü

Fatih GÖZÜKARA