THE ANNUAL INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE ON ECONOMICS DEVELOPMENT AND LEGACY BY SIMON KUZNETS

Maltepe Üniversitesi ve Ukrayna Simon Kuznets Kharkiv National University 襤birlii Meyvelerini vermeye balad覺.

襤letme ve Yönetim Bilimleri Fakültemiz Dekan覺 Prof. Dr. Gonca Telli ve Rektörümüz Prof Dr. ahin Karasar'覺n  Simon Kuznets Kharkiv National University ibirlii protokolü sonras覺ndaki ziyaretlerinin ard覺ndan; Prof. Dr. Gonca Telli 31 May覺s -1 Haziran Tarihleri aras覺nda gerçekleen Annual International Scientific Conference'a Dr. Fehim Düzgün'le "Performance of Sales Person in a Smartphone Market in Turkey" ve Deniz Altun'la "Virtual Reality Usage in Health Economy" bal覺kl覺 bildirileriyle kat覺ld覺. Konferans öncesi  Simon Kuznets Kharkiv National University Rektörü Volodymyr Ponomarenko Prof.Dr. Gonca Telli'ye üniverstenin hat覺ra pulu ve paras覺n覺 ve bir earb覺n覺 hediye etti. Konferans s覺ras覺nda ve sonras覺nda kat覺l覺mc覺 çeitli üniversitelerin yetkilileri ile yap覺lan görümeler sonras覺 Bulgaristan St. Cyril and St. Methodius University of Veliko Turnovo ve Slovakya School of Economics and Mangement in Public Administration in Bratislava ile Erasmus ibirlikleri yapma konusunda mutabakata var覺ld覺.

Kharkiv'de yer alan Karazin Üniversitesi Uluslararas覺 襤likilerden Sorumlu Rektör Yard覺mc覺s覺 Prof.Dr.  Zarif Nazyrov'u da ziyaret eden dekan覺m覺z fakülte ve üniversitede yap覺lacak ibirliklerine Maltepe Üniversitesi olarak genelde ve 襤letme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi özelinde haz覺r olduumuzu belirtti. Daha sonra Kharkiv Polytechnic Üniversitesini ziyaret eden Dekan覺m覺z Prof. Dr. Gonca Telli  Ukrayna Türkiye Bilim ve Teknolojik Arat覺rma Koordinasyonu Merkezi Direktörü Prof. Dr. Eldar Veliyev ile ibirlii olanaklar覺n覺 görütü.